CHP'li Mehmet Özdağ; 'Atakum' Sorusuna Cevap Vermedi

TAKİP ET

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Siyasi kimliğimi bir kenara koyduğumuzda Samsun'un böyle bir belediye başkanını (Cevat Öncü) hak ettiğini düşünüyorum" dedi. Özdağ, Atakum'la ilgili soruya ise cevap vermedi.

SAMSUN HABER | YEREL SEÇİM | Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, kentteki basın mensuplarıyla gerçekleşen toplantıda söz aldı. Kuzey Irak'tan gelen şehit haberleri nedeniyle acı dolu bir gün yaşadıklarını kaydeden Özdağ, Türk milletine ve şehit ailelerine başsağlığı, yaralı mehmetçiklere de acil şifalar diledi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü'den övgüyle söz eden Mehmet Özdağ, şöyle konuştu; "CHP İl Başkanlığı kimliğim bir yana Samsun'da yaşayan bir vatandaş olarak rahmetli Muzaffer Önder'den sonra özlediğimiz sosyal demokrat belediyeciliği bize tanıştıracak olan Cevat Öncü'nün Büyükşehir Belediye Başkanlığını iple çeken bir Samsunluyum. Adayımız olduğundan bu yana her toplantısında yanındayım. Dinlerken çok heyecanlandım. Böylesine bir belediye başkanını hak ettiğimizi düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nde olmasından dolayı övünüyorum, gurur duyuyorum. Samsun'un böyle bir belediye başkanını hak ettiğini düşünüyorum."

ATAKUM'LA İLGİLİ SORUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM

CHP İl Başkanı sıfatıyla bireysel değil, parti olarak örgütsel tepkiler, açıklamalar ve eylemlerde bulunduklarını belirten Özdağ, "Yetersiz kaldığımız yerler olabilir. Bu tür geri bildirimlere her zaman kapımız açık. Samsun için eksiğimiz varsa gidermek için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Atakum ve başka ilçelerle ilgili soruyu yanıtlamak istemiyorum. Bugün Cevat başkanımızın toplantısındayız. Konunun başka bir yere evrilmemesini istiyorum. Yerel seçimlerle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili Samsun'la ilgili telefon numaralarımız sizlerde var. Nerede istiyorsanız, özel olarak açık yüreklilikle bu zamana kadar olduğu gibi dürüst bir şekilde sorularınızı da yanıt vereceğim" sözlerini kaydetti.