CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü: Billboard 'yok' dediler bir gecede donattılar!

TAKİP ET

CHP SBB Başkan adayı Cevat Öncü, "Billboardları görüyorsunuz, bize 'yok' dediler. Bir gecede üçte ikisini kullandılar. Onların belediye bütçeleri, holdingler var. Biz ise kendi alın terimizle yürüyoruz" dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, seçim çalışmalarını kapsamında Atakum ilçesindeydi. Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel ile birlikte önce muhtarlarla bir araya gelen Cevat Öncü daha sonra Esenevler Mahallesi'nde pazar yeri, Citymall AVM'de esnaf ziyaretinde bulundu daha sonra Atakent sahilinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

‘RANT ALANIDIR’ DEMEK İSTİYOR!

Günün son programında Korupark Sitesi'nde vatandaşlarla buluşan SBB adayı Öncü, "Atakum'da yapılmış bir marina var. Mevcut belediye yönetimi artık orası bir dolgu alanıdır, parantez içinde ‘rant alanıdır’ demek istiyor. Orayı dolduracak, inşaat yapacak. Bizim yönetimimizde sahiller halkın olacak, özelleştirilemez. O tür halka rağmen dayatma projeleri masadan süpüreceğiz. Biz birlikte yöneteceğiz. Çözüm odaklı olacağız. Raporlar hazırlamış, çözüm önerileri sunmuş bir inşaat mühendisiyim" ifadelerini kullandı.

BİLLBOARD KRİZİ YAŞANDI

CHP'li Cevat Öncü, "Müthiş bir haksız rekabetle karşı karşıyayız. Billboardları görüyorsunuz, bize ‘yok’ dediler. Bir gecede üçte ikisini kullandılar, diğer üçte birini üç adaya dağıttılar. Yani onların devasa bütçeleri, onların belediye bütçeleri, onların arkalarında holdingler var. Biz ise kendi alın terimizle yürüyoruz. Şeffaf ve açık bir şekilde ben size bunu ifade ediyorum. Atakum'da Serhat başkanıma, büyükşehirde bize sahip çıkın, destek olun. Biz size güveniyoruz. Siz de bize güvenin" diye konuştu.