CHP Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz: Terme halkının oylarına talibim

TAKİP ET

CHP Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz, 'Seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız çünkü artık Terme'ye hizmet etmek istiyorum. Bütün Terme halkının oylarına talibim' dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Cumhuriyet Halk Partisi’nin Terme Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim İbrahim Yavuz oldu. CHP’nin yeni Terme İlçe binasının açılışının yapıldığı törende aynı zamanda geniş katılımlı aday tanıtımı birlikte gerçekleşti.

Terme’deki coşkulu buluşmada CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Ōzdağ, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP önceki dönem Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve Terme İlçe Başkanı Mustafa Kökduman yerel seçimlere ilişkin konuşma yaptı.

"Biz Çalışacağız, Hizmetlerimiz Konuşacak" sloganıyla yola çıkan CHP Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz, gördüğü katılımın kendisini heyecanlandırdığını vurguladı ve "Seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız çünkü artık Terme'ye hizmet etmek istiyorum. Bütün Terme halkının oylarına talibim” dedi.

CHP’li İbrahim Yavuz’un adaylığı parti teşkilatını Terme’de buluşturdu ve ilçede büyük bir heyecan yaşandı. Çevre il ve ilçelerden Terme'ye gelen partililer, yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik örneği gösterdiler.

CHP TEŞKİLATI TERME'DE BULUŞTU

Terme’deki buluşmaya CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, CHP eski İl Başkanı ve Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Değerli, CHP İlkadım eski İlçe Başkanı Arzu Sabuncu Cabbar, Atakum, Çarşamba, Tekkeköy, Salıpazarı ve Aybastı’dan partililer, kadın kolları, Çarşamba Belediye Başkan adayı İlhan Yörükçü, Ladik Belediye Başkan adayı Özgür Ay, Vezirköprü Belediye Başkan adayı Cemal Türkoğlu, önceki dönemler Terme ve diğer ilçelerin başkanları, 14 Mayıs Demokrasi için Mücadele Platformu üyeleri, çeşitli sivil toplum örgüt başkanları ve üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.