Chris Sutton'dan Ferdi Kadıoğlu'na Övgü Dolu Sözler

TAKİP ET

A Milli Takımımızın forması altında sergilediği başarılı performansla dikkatleri çeken Ferdi Kadıoğlu, İngiliz futbolunun eski golcülerinden Chris Sutton'dan övgü aldı.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya geldi. Maçta öne geçmeyi başaran Millilerimiz, ikinci yarıda gelen gollerle 2-1 geriye düştü.

Turnuva boyunca sergilediği performansla Milli Takımımızın başarısında önemli bir rol oynayan Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'ya karşı da etkileyici bir performans sergiliyordu. İlk yarıda Bergwijn ve Dumfries'e karşı başarılı bir oyun ortaya koyan Ferdi, Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman'ı değişiklik yapmaya zorladı ve ikinci yarı öncesi Bergwijn yerine Weghorst oyuna girdi.

Norwich, Blackburn, Chelsea, Celtic, Birmingham ve Aston Villa gibi önemli takımlarda forma giymiş olan Chris Sutton, BBC için yaptığı maç yorumunda Ferdi Kadıoğlu'nun performansına dikkat çekti ve övgü dolu ifadeler kullandı.

İlk yarı sonunda BBC'ye konuşan Sutton, "Şu ana kadar turnuvadaki favori sol bekim Ferdi Kadıoğlu. Sahada takımını bir üst seviyeye taşıyor" dedi.