Çiğdem Karaaslan, Havza'da Bayramlaşma Programına Katıldı

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Havza'da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla Havza'da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Esnaf Ziyareti ve Bayramlaşma

Karaaslan, Havza ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında yer aldı. Programa katılan Karaaslan, Samsun'daki bayramlaşma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Samsun'un önemine ve şehirdeki birlik ve beraberliğe vurgu yapmasının kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Erdoğan'ın Samsun'a yönelik olumlu değerlendirmeleri, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dünya Gündemi ve Adaletsizlikler

Karaaslan, dünyada yaşanan haksızlıklar, adaletsizlikler ve özellikle İsrail'in zulmü hakkında da görüşlerini dile getirdi. "İsrail'in vahşeti, zulmü ve soykırımı karşısında hangi kelimeyi kullansam eksik kalır. Büyük bir acı yaşanıyor," dedi.

AK Parti'nin Sorumluluğu ve Dayanışma Vurgusu

AK Parti çatısı altında siyaset yapan herkesin geniş bir sorumluluk taşıdığını vurgulayan Karaaslan, Havza teşkilatının sadece ilçeden sorumlu olmadığını, Samsun ve tüm Türkiye için çalıştıklarını belirtti. "Biz siyaseti sadece memleketimiz için değil, gönül coğrafyamız için yapıyoruz," dedi.

Havza ve Samsun İçin Yatırım ve Projeler

Havza'nın önemli yatırımlar aldığını anlatan Karaaslan, Samsun'un dört bir yanında çalışmalarını sürdüreceklerini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini belirtti. "Siyaset, birbirimizi anlamak ve dinlemek demektir. Bayramları bu şekilde idrak etmek bizim görevimizdir," dedi.

Programa Katılanlar

Programa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Çiğdem Karaaslan Kurban Bayramı Havza samsun havza Recep Tayyip Erdoğan