Cips Fiyatlarına Zam Geliyor

TAKİP ET

Türkiye'de en çok tüketilen atıştırmalıklardan olan cipslere de zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, zammın 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacağını duyurdu.

Cips Fiyatlarına Zam Geliyor

Kola zammının ardından, asitli içeceklerin yanı sıra cips fiyatlarına da zam yapılacağı açıklandı. TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fritos, Doritos ve Ruffles markalı cipslerde fiyat değişikliğine gidileceğini belirtti.

Erol Dündar'dan Açıklama

Dündar, eski ve yeni fiyat listelerini paylaşarak, zammın detaylarını açıkladı. En ucuz cipsin 25 TL ile Cheetos Max ve Popcorn olduğu, en pahalı cipsin ise Mega boyutuyla 55 TL’ye yükseldiği görüldü. Cipslerin boyutuna göre yapılan zam 5 ile 10 lira arasında değişiyor. Eski fiyatı 45 lira olan mega boy cipsler, 55 liraya çıkarken, diğer boyutlardaki cipslerde 5 liralık artış gerçekleşecek.

Sosyal Medyada Duyuruldu

Dündar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı duyuruda, cips fiyatlarındaki artışın 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacağını belirtti. Bu açıklama, kola zammının hemen ardından gelmesiyle dikkat çekti.

Dündar'ın paylaştığı yeni fiyat listesine göre, cips fiyatlarına yapılan zamların detayları şu şekilde:

zam ekonomi cips