Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi ile İlkadım kontrol altında

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'nin etkin kullanımıyla ilçede işyerleri ve meskenlerin takip edildiğini açıkladı.

Kurnaz, Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi sayesinde kaçak yapılaşmanın önlendiğini ve işyeri ile meskenlerde vergi takibinin kolaylaştığını belirtti. İlkadım Belediyesi'nin düzenli kontroller gerçekleştirerek ilçenin sürekli olarak kontrol altında tutulduğunu vurguladı.

Ayrıca, Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'nin işlerin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütülmesini sağladığını dile getiren Kurnaz, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı gibi işlemlerin kolaylıkla takip edilebildiğini ifade etti. Sistemin, emlak kaydı bulunmayan yerlerin tespitinde de etkili olduğunu söyledi.

Kurnaz, vatandaşların mağdur olmaması için belediye olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve hemşehrilerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'ne işlenen verilerin ilgili müdürlükler tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını sağladığını belirtti.