Counter-Strike 2 Oyunu Hakkında Neler Biliyoruz?

TAKİP ET

Counter Strike, nişancı ve rekabetçi oyunu olarak bilinen bir elektronik spor oyunudur. Dünyanın pek çok yerinde tanınmakta ve hızla oyuncu sayısını artırmaktadır. Geçmişte 30 raunt olarak devam eden oyunlar 25 raunt olarak değişmiş bulunmaktadır. E- Spor dünyasının en yüksek oyuncu sayısına sahip oyunu olarak tanımlanmaktadır. CS2 Strike oyunu her geçen gün yeniliklere Entegre olarak gelişimine devam etmektedir. Counter Strike oyunu hakkında bilinenler tüm dünyada oyunun hızla katılımcı sayısını artırması olarak ifade edilebilmektedir. Cs2 hızlı ve güvenli oyunlar arasında yer almakta ve rekabetçiler arasında heyecan nedeni olmaktadır.

CS2 Tanıtımı

CS2 oyuncuları arasında rekabete dayalı bir çekişme bulunmaktadır. Oyuncular en yüksek rütbeye yükselmeyi amaçlamaktadır. Resmi olarak sürdürülen maçlar rekabet ortamında oynanmaktadır. Yeni eklenen Premier Mod sistemine özel derecelendirme ve eşleştirme tekniği oyun performans ve heyecanını artırmaktadır. CS2 oyunu bilinen en eski tarihli oyunlar arasında bulunmaktadır. Evrim süreci devam eden oyun popülaritesini her geçen gün artırmaktadır. Herkes kolaylıkla katılımcı olunarak online oyun keyfi yaşayabilmektedir.

Tarihçesi

Counter Strike oyunu, 2023 yılının 27 Eylül tarihinde Valve tarafından geliştirilerek sunulmuştur. CS2 taktiksel 1. Şahıs nişancı oyunu olarak tanımlanmaktadır. Counter Strike serisine bağlı olarak geliştirilen 5. Seri oyunu cs2 takımları hızla artmaktadır. Oyuncularına büyük avantajlar sunan oyun Steam üzerinden yayınlanmaktadır. Secure 2 motoru kullanarak Global Offensiye yükseltmeyi oyuncularına ücretsiz olarak sunmaktadır. Son on yıl içinde Counter Strike serisinde geliştirilen en son oyun olarak tanımlanmaktadır. Steam üzerinden sunulan oyun Windows, Linux işlemcilerinde çalışmaktadır. CS2 oyunu oyuncularının şikâyetleri göz önünde bulundurularak geliştirilmektedir. CS2 oyunu rekabetçi Modunda 18 rütbe bulunmaktadır. Bu rütbeler:

-S1 Gümüş 1,

-S2 Gümüş2,

-S3 Gümüş 3 olarak ifade edilmektedir.

Rekabetçi oyuncular 25 Raund şeklinde oyuna devam ederek rütbe almaktadır. CS2 teknolojisiyle, güncelliğini kaybeden Tickrate anti hile sistemini fiziksel, mekanik olarak geliştirmek amaçlanmış bulunmaktadır.

 CS2 Gelişim Süreci

 Oyuncularında seçkin ve rekabetçi özellik arayan cs2 oyunu, geliştirilmeye devam etmektedir. Kolaylıkla adaptasyon sağlanabilen oyunları günün her saati edinebilmek mümkündür. Arzu edenler internet üzerinden iletişim kurarak sipariş oluşturabilmektedir. Dev güncelleme olarak ifade edilen tarih 22 Mart 2023 tarihinde duyurulmuş bulunmaktadır.

Geliştirilen özellikler, Loadout sistemi, anti hile sistemi, ses sistemi, silah menüsü, silah iade sistemi bulunmaktadır. İleri teknoloji araştırmaları sonucunda geliştirilen oyuncularına büyük keyif sunmaktadır. Cs2 skin, subtick sistemi, cs2 kasa gibi güncel bilgilerle sürmektedir. Uzun zaman keyif ve konfor aracı olarak tercih edilen oyun hızla yaygınlaşmaktadır. Güncel hali seçkin oyuncu kabul eden nişancı oyunun yakın gelecekte herkese açılacağı duyurulmaktadır. Mevcut eksikler test sürecinde geliştirilerek özel mod ve derecelendirme sistemi getirilmiş bulunmaktadır.

 Counter – Strike Serisi Evrimi

Counter Strike oyununun Half- Life Mod sistemi 1999 yılında geliştirilerek piyasaya sunulmuş bulunmaktadır. Oyunun kastı, teröristler ve terörle mücadele edenler olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Nişancı oyunu olarak bilinen oyun rekabet maçları şeklinde tasarlanmış bulunmaktadır. 2000 yılında Counter Strike 1. 0 geliştirilmiş bulunmaktadır. Böylelikle CS2 oyunu evrimini sürdürmektedir. İlk sürüm olarak tanımlanan 2000 1. 0 oyununda 8 karakterle oynanmaktaydı.

Oyunculara kolaylık sağlamak amacıyla yenilik kazandırılmış bulunmaktadır. 2012 yılına gelindiğinde ise Global Offensive efsanesi geliştirildi. 34 silah bulunduran oyun E- Spor turnuvaları ve büyük ödül havuzuyla halen devam etmektedir. 1. 6 olarak tanımlanan oyun sürümü seurce elementlerin birleştirilmesinden ortaya çıkmış bulunmaktadır. Online bir nişancı oyunu olan CS2 dünya üzerinde söz sahibi olmayı amaçlamaktadır.