Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile Görüşüyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda saat 17.00'de bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen bu önemli görüşme, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Altun, paylaşımında "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini devrettikten sonra uzun bir süre gözlerden uzak kalmış ve ailesiyle birlikte Sapanca'daki çiftlik evinde zaman geçirdiği iddia edilmişti. Yaklaşık bir ay sonra ilk kez iki gün önce, Özel Kalem Müdiresi Esma Bekar’ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar’ın cenazesine katılarak kamuoyunun karşısına çıkmıştı. Aynı gün, eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine de katılan Akşener’in saç rengini değiştirdiği dikkat çekmişti.