Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Sefa Aşar: 'İlkadım'da birlikte başaracağız'

TAKİP ET

CHP'nin emektarları ve mahalle temsilcileriyle buluşan İlkadım Belediye Başkan aday adayı Sefa Aşar, "İlkadım'da partimizin başarısı için el ele vereceğimize inanıyorum. Tüm yol arkadaşlarımızın seçim süresince desteğini bekliyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan aday adayı Sefa Aşar, partisinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan emektarlarını ve mahalle temsilcilerini kahvaltı programında bir araya getirdi.

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunduktan sonra partililere hitap eden CHP'li Sefa Aşar, "İlkadım'da partimizin başarısı için el ele vereceğimize inanıyorum. Tüm yol arkadaşlarımızın seçim süresince desteğini bekliyorum" dedi.

GENÇLİĞİMİZİN ENERJİSİ VAR

"İlkadım'ın geleceği için heyecan dolu bir yola çıkıyoruz" diyen CHP İlkadım Belediye Başkan aday adayı Sefa Aşar, "Değerli büyüklerim, yol arkadaşlarım. Gençliğimizin verdiği heyecan ve enerjiyle, partimizin İlkadım'daki potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, modern metotlarla seçim sürecini yürütmek ve birlikte hedefe ulaşmak için ben hazırım. Cumhuriyetimize yönelik tehditleri göğüsleyip, bir sonraki genel seçimlere kadar Atatürk'ün emanetine sahip çıkabilmek için yerel seçimlerden olabildiğince güçlü çıkmak zorundayız. Birlikte başaracağız" diye konuştu.