Depremzede Mehtap'ın Samsunspor polarlı paylaşımı gönülleri ısıttı

TAKİP ET

6 Şubat depreminde yardım kolisinden çıkan Samsunspor polarını sırtına geçiren Mehtap, "Depremden sonra giyebileceğim tek kıyafet buydu, göndereni tanımıyorum ama ona çok minnettarım" sözleri gönülleri fethetti.

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 kentte büyük yıkımlara neden olan depremlerden sonra Samsun büyük bir dayanışma örneği göstermiş ve deprem bölgesindeki kentlere yardım kolileri göndermişti. Samsunsporlu taraftar grupları da yardım kampanyasına destek vermişti.

Samsunsporlu Aileler Platformu'nun hazırladığı yardım kolisinde bulunan bir polar, depremzede bir aileye ulaştı. Soğuk kış günlerinin yaşandığı o günlerde depremzede bir aile koliden çıkan polarla ısındı.

GÖNDERENİ TANIMIYORUM AMA ONA ÇOK MİNNETTARIM

Üniversite öğrencisi Mehtap Mermer, depremin üzerinden bir yıl sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Depremden sonra giyebileceğim tek kıyafet buydu. Annem gelen yardımlardan bulup getirmişti. Bazı şeyler dışarıdan pek değerli olmasa da bizim için o kadar önemliydi ki. O günden sonra benim en değerli eşyam bu sweat oldu. Bazı şeyler unutulmuyor. Hep anısı acısı bir yerlerde kalıyor. Bunu oraya göndereni tanımıyorum. Ama ona çok minnettarım" sözlerini kullandı.

MEHTAP ARTIK SAMSUNSPORLU

Samsunsporlu Aileler Platformu Başkanı Cüneyt Şenkal ise, sosyal medyadan Mehtap'a ulaştı. Cüneyt Şenkal, "Sosyal medyadaki paylaşımı ile gönüllerimizi fetheden Mehtap kızımıza ulaştık. Kahramanmaraş depremi sonrası ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmişler ve şuan kendisi üniversite öğrenimini Manisa'da sürdürüyor. Kendisi hiçbir beklenti olmadan böyle bir paylaşım yaptığını ve bu denli olumlu bir etki yaratacağını düşünmediğini belirtip, Samsun'un artık kendi şehrinin olduğunu ve Samsunsporlu olduğunu belirtip, şehrimize selam yolladı. Bizlerde gönlümüze giren bu evladımıza çam sakızı çoban armağanı hediyesini Manisa'ya yollayıp, İstanbul'a ailesinin yanına geçtiği zamanda hem ailesini hemde kendisine ziyarette bulunacağız" ifadelerini kullandı.