Devlet Bahçeli'den Allah Bana Yeter Yüzüğü Paylaşımı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Instagram hesabından "Allah Bana Yeter" yazılı turkuaz taşlı yüzüğünü paylaştı, grup toplantısındaki rozeti dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Grup toplantısının ardından Bahçeli, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. MHP lideri, turkuaz renkli bir taşın yer aldığı ve üzerinde "Allah bana yeter" ifadesi yazılı yüzüğünün fotoğrafını sosyal medya hesabında yayınladı.

Grup Toplantısında Rozeti Dikkat Çekti

Bahçeli’nin grup toplantısındaki rozeti de gözlerden kaçmadı. Ceketine taktığı rozetin üzerinde Göktürkçe ifadeler bulunan bir akıncı figürü yer alıyordu. Bahçeli'nin bu tercihleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Özel Tasarım Yüzükler

MHP lideri, daha önce de dikkat çeken yüzük tasarımlarıyla gündeme gelmişti. Ayasofya’nın ibadete açılışının öncesinde, üzerinde Ayasofya silueti bulunan özel tasarım bir yüzük yaptırmıştı. Bahçeli’nin bu tür sembolik aksesuarları, mesaj içerikli tercihleriyle biliniyor.

Devlet Bahçeli'nin sosyal medya paylaşımları ve toplantılarındaki detaylar, siyasi yorumcular ve destekçileri tarafından yakından takip ediliyor. "Allah bana yeter" yazılı yüzük paylaşımı da bu kapsamda büyük ilgi gördü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya paylaşımı Allah Bana Yeter Yüzüğü yüzük paylaşımı Ayasofya silueti samsun haber gündem haber