Devlet Bahçeli: Sinan Ateş Davasında Hesaplaşacağım

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti duruşması öncesi sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin konuşması ve gündemle ilgili detaylar haberimizde.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada çeşitli konulara değindi ve Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hesaplaşma Kararı

Bahçeli, 1 Temmuz'da yapılacak Sinan Ateş cinayeti duruşmasına sadece avukatlarının katılacağını belirterek, "MHP'yi bir cinayetle suçlayanlara bu hakkı helal etmeyeceğim, hepsiyle hem bu dünyada hem mahşerde hesaplaşacağım" dedi.

Türkiye Hukuku Vurgusu

"Türkiye hukukunun geçerli olduğunu göreceğiz" diyen Bahçeli, köklerini kurutmak için kararlı olduklarını ifade etti.

Millet İradesi ve Çalışmalar

Parlamento Çalışmaları

Bahçeli, Meclis tatile girene kadar MHP vekillerinin aktif çalışmalarına devam edeceğini ve vatandaşların nabzını tutarak politikalarını anlatacaklarını belirtti.

Ülkücü Hareketin Duruşu

"Ülkücü hareket her zaman Türk milletinin yanında olmuştur. Milletimiz ne istiyorsa onu söyleyeceğiz" diyen Bahçeli, çalışmayı ibadet gibi telakki ettiklerini vurguladı.

Provokasyonlara Karşı Duruş

Kardeşlik ve Dayanışma

Bahçeli, Bayram tatilinde meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, Diyarbakır ve Mardin'deki yangın mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Provokatörlere Tepki

"Bin yıllık kardeşliğimizi hedef alan provokatörler bellidir" diyen Bahçeli, Türkiye düşmanlarının kampanyalarına karşı olduklarını belirtti.

Siyasi İstikrar ve Cumhur İttifakı

Türkiye'nin İstikrarı

Bahçeli, Türkiye'nin direncini kırmaya yönelik çevrelerin faaliyetlerine dikkat çekerek, Cumhur İttifakı'nın kararlılıkla yoluna devam edeceğini vurguladı.

Siyasi Saldırılar

"MHP'yi karalama çabaları boşa çıkacaktır" diyen Bahçeli, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenlere karşı duracaklarını belirtti.

CHP ve Siyasi Eleştiriler

CHP'ye Tepki

Bahçeli, CHP'nin Türkiye'nin istikrarına zarar verdiğini ifade ederek, iç siyasi dengesizliklerinin Türk demokrasisine zarar verdiğini söyledi.

Siyasi Etik ve İftiralar

"CHP'nin iftira kampanyalarına boyun eğmeyeceğiz" diyen Bahçeli, Türkiye'nin milli ve manevi değerlerini korumak için mücadele edeceklerini belirtti.

Devlet Bahçeli MHP Sinan Ateş cinayet davası Türkiye hukuku Cumhur İttifakı samsun haberleri samsun son dakika