Dilan-Engin Polat Çifti Mahkemede: Şikayet Geri Çekildi, Beraat İstedi

TAKİP ET

Dilan ve Engin Polat çifti, komşularıyla yaşadıkları tartışma sonrası dövdükleri iddiasıyla yargılandıkları davadan beraat etmek için mahkemede hakim karşısına çıktı. Şikayetin geri çekilmesi üzerine çift, suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti.

Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Dilan ve Engin Polat çifti Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, tarafların avukatları da salonda hazır bulundu.

Duruşmada savunma hakkı verilen Dilan Polat, komşularıyla uzlaştıklarını ve şikayetin geri çekildiğini belirterek, suçlamaları reddetti. Polat, olay günü sadece park yüzünden bir tartışma yaşandığını ve kimseyi darp etmediğini ifade etti.

Eşi Dilan Polat'ın ardından savunma yapan Engin Polat da aynı görüşleri paylaşarak, olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Polat, eşini korumak amacıyla sadece bir kere darp ettiğini ve hiçbir şekilde hakaret veya tehdit içeren bir söz söylemediğini belirtti.

Sanıkların avukatı Haydar Enes Çetinkaya, dosyanın düşürülmesini talep ederken, müşteki avukatları da müvekkillerinin şikayetinden vazgeçtiklerini ifade ederek dosyanın düşürülmesini istedi.

Mahkeme savcısının taleplerini kabul ederek dosyanın düşürülmesine karar verirken, müştekilerin gelecek celse dinlenilmesi ve olay günü hasta olan çocuğun hastaneye götürülüp götürülmediğine dair raporların mahkemeye sunulmasını istedi. Duruşma ertelendi.

Dilan ve Engin Polat çifti Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi şikayet geri çekildi beraat istedi samsun haber gündem haber