Disiplin Kurulu'ndan Zorlu'ya ağır ceza

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu 25 Ocak tarihinde yaptığı toplantıda Zorlu Koleji Spor Kulübü ve Genel Menajer Cantuğ Keskindemir'e ağır yaptırımlar uyguladı. Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, karara tepki göstererek, bu ağır tabloyu hak etmediklerini söyledi.

İKİ MAÇ SEYİRCİSİZ

TBF Disiplin Kurulu, Ankara OGM Ormanspor maçı sonrası yaşanan saha olaylarından dolayı Zorlu Koleji Spor Kulübü’ne ağır cezalar uyguladı. Kurul, Zorlu Koleji Spor Kulübüne toplam 9.500 TL para, iki maç seyircisiz oynama cezası, Genel Menajer Cantuğ Keskindemir’e ise rakip takım görevlisine yönelik saldırı boyutuna ulaşan fiili müdahalesi nedeniyle 6 ay hak mahrumiyeti ve 9.000 TL para cezası verdi. Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, cezaya tepki gösterdi. 

CEZA ÜST PERDEDEN UYGULANDI

Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, açıklamasında; "TBF Disiplin Kurulu kulübümüze çok ağır cezalar vermiştir. Savunmamızda 4 yıldır mücadele ettiğimiz bu ligde yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğumuzu ve tekrar tekerrür etmeyeceğini ifade ettik. Kurulu en üst perdeden kulübümüze ve Genel Menajerimiz Cantuğ Keskindemi’e ağır yaptırımlar uyguladı. Bir nevi bize kulübü kapatın dediler. Ancak bu ağır tabloyu hak ettiğimize inanmıyoruz" dedi.