'Dünyanın ve Türkiye'nin En Güzel Kızı' Samsunsporlu

TAKİP ET

Samsun'da yaşayan ve yıllar önce geçirdiği kaza sonucu belden aşağısı tutmayan, el parmaklarını kullanamayan '2009 Engelliler Dünya Güzeli' Nergis Demirarslan, Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un antrenmanını ziyaret etti.

Kırmızı-beyazlı takımın hayranı olan Demirarslan, Fatih Karagümrük maçı öncesindeki antrenmanı izledi ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik Direktör Markus Gisdol ve takım oyuncuları ile bir araya gelen Demirarslan'a, tüm takımın imzaladığı Samsunspor forması hediye edildi.

"SEZON KÖTÜ BAŞLADI AMA GÜZEL BİTTİ"

Samsunspor’un Süper Lig'de kalmayı hak ettiğini belirten Demirarslan, "Sezon kötü başladı ama güzel bitti. Hem Markus Gisdol'e hem de futbolcularımıza koyu bir Samsunspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. Başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde yeni sezonda da Süper Lig'de ses getirecek işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu anlamlı ziyaret, Samsunspor Kulübü tarafından memnuniyetle karşılanırken, Demirarslan'a verilen imzalı forma, takımla olan bağını daha da güçlendirdi. Demirarslan, takımına olan sevgisini ve desteğini ifade ederken, Samsunspor camiasının da onun bu anlamlı ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyet gözlerden kaçmadı.