Engelli Çocukların Anneleri İçin Özel Etkinlik

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba ilçesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören engelli bireylerin anneleri için özel bir etkinlik düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi tarafından organize edilen etkinlik, Anneler Günü vesilesiyle gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, anneler engelli çocuklarıyla birlikte çeşitli atölye çalışmalarına katıldılar. Çanta boyama, taş boyama, kilden seramik yapımı, anahtarlık yapımı ve cam boyama gibi aktivitelerle anneler ve çocukları keyifli bir gün geçirdi. Etkinlik boyunca annelere günün anısına hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Birim Sorumlusu Çağla Yücel, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Engelli çocuklarımızın anneleri için özel bir gün düzenlemek istediklerini belirterek, "Engelli çocuklarımız ve aileleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anneler Günü vesilesiyle, engelli annelerimizle bir araya gelmek istedik. Çok güzel bir gün geçirdiler ve bu birliktelikten dolayı bizler de mutluluk duyduk." şeklinde konuştu.