Erdemir saat ücretli işe alım yapacak

TAKİP ET

Erdemir, 2024 ihtiyaçlarını karşılamak üzere saat ücretli pozisyonlar için toplu işe alım yapacak.

Şirketin açıklamasına göre, bu yıl da çeşitli işletme birimlerindeki ihtiyaçlar doğrultusunda saat ücretli yeni çalışanlar istihdam edilecek.

Başvuru süreci 20 Mayıs'ta başlayacak ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvurular, hafta içi her gün 08.00-16.00 saatleri arasında Erdemir Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Başvuracak adaylardan, meslek liselerinin elektrik/elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi ve motorlu araçlar teknolojisi bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. Ayrıca, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilme yeteneğine sahip olmaları ve herhangi bir fiziksel veya ruhsal engelin bulunmaması gerekiyor.

Karadeniz Ereğli nüfusuna kayıtlı veya 20 Kasım tarihinden önce Karadeniz Ereğli'de ikamet eden adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek. Adaylar, fiziksel başvurularını kimlik belgeleriyle birlikte yapabilecekleri gibi, eş ve kardeşleri dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle yapacakları başvuruları da geçerli olacak.

Başvuru süreci, fiziksel başvurunun ardından verilecek bir link üzerinden online olarak devam edecek. Uygulanacak sınav ve değerlendirmeler sonucunda başarılı olan adaylar arasından işe alımlar yapılacak.