Erdoğan EURO 2024 Çeyrek Final Maçını Berlin'de Takip Etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berlin'de A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile çeyrek final mücadelesini izledi.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımımız, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda ile mücadele etti. Karşılaşma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu önemli isimlerin katılımıyla dikkat çekti.

Karşılaşma öncesinde yaşanan siyasi gerilimlere rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Almanya'ya giderek milli takıma destek verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Berlin'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan "TUR" uçağı, Berlin'e indiğinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Ardından Erdoğan, Berlin Olimpiyat Stadyumu'na geçerek burada Türk taraftarlarla selamlaştı ve tribündeki yerini aldı.

Stadyumda Taraftarları Selamladı

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmayı izlemek için stadyuma gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Türk taraftarları selamlayarak büyük bir coşku ile karşılandı. Erdoğan'ın bu maçı takip etme kararı, çeyrek final mücadelesinde yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın bozkurt selamının ardından gelen baskılar sonrası alındı.

Heyetle Birlikte Almanya'ya Gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyaretinde kendisine eşlik eden heyette eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir yer aldı. Erdoğan'ın bu önemli karşılaşmayı Berlin'de takip etmesi, milli takımımıza verdiği desteğin göstergesi olarak değerlendirildi.

EURO 2024 A Milli Futbol Takımı Cumhurbaşkanı Erdoğan Berlin Olimpiyat Stadyumu Hollanda çeyrek final maçı Merih Demiral bozkurt selamı