Erhan Usta'dan Sel Felaketi Tepkisi: 'Geçmiş Olsun Demekle Geçmiyor'

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, Samsun'un yaşadığı sel felaketinde can kaybının olmamasının tek teselli olduğunu belirterek, daha önce verdiği araştırma önergesinin Cumhur İttifakı'nca TBMM'de reddedildiğini hatırlattı.

Samsun'u vuran sel felaketi nedeniyle İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.  

'HER YIL SEL FELAKETİNİ YAŞIYORUZ'

Daha önce TBMM'de yaptığı konuşmasının videosunu paylaşan Usta, "Samsun'un özellikle Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri ne yazık ki her yağışta sele teslim oluyor.
Bu felaketleri her sene Meclis kürsüsünden gündeme getirdik, önergeler verdik, bölgeden canlı yayınlar yaptık ancak harekete geçmesi gerekenler; yalnızca "geçmiş olsun" demekle, selden sonra temizlik yapmakla yetiniyor. Haziran 2023 tarihinde TBMM'de verdiğimiz araştırma önergesi Cumhur İttifakı oylarıyla reddedilmişti. Videodaki önerilerimizin tamamı hala geçerlidir! Videoyu paylaşıyorum: Bu vesileyle Samsunlu hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, konunun takipçisi olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum "ifadelerini kullandı.