EURO 2024 Türkiye Portekiz maçı ne zaman 

TAKİP ET

Türkiye, EURO 2024’teki en kritik maçlarından birine Portekiz karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Biz de bu kritik 90 dakika öncesi Türkiye - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda ne zaman gibi soruların yanıtlarını bir araya getirdik. 

EURO Türkiye Portekiz 

Vincenzo Montella önderliğindeki A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu’ndak ikinci maçında, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Portekiz ile karşı karşıya gelecek. EURO Türkiye Portekiz maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye – Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi akşamı oynanacak. Kritik mücadele Sidgnal Iduna Park’ta 19.00’da başlayacak. Olası kazananı bilmesek de, Futboo'daki profesyonel analiz uzmanlarımız sayesinde profesyonel ipuçları almak istiyorsanız web sitelerinin şu bölümüne bakın: EURO 2024 tahminleri

Türkiye’nin Portekiz karşısında muhtemel 11 

Montella’nın Portekiz karşısına tecrübeli bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Türkiye’nin muhtemel 11’inde Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Salih, Orkun, Hakan, Barış Alper, Yusuf Yazıcı ve Enes Ünal yer alıyor. 

Portekiz nasıl bir takım 

EURO 2024’ün en büyük 5 favorisi arasında gösterilen Portekiz, Roberto Martinez ile elemelerde çok başarılı sonuçlar aldı. Bir yıldızlar topluluğu olan Portekiz’de tabii ilk akla gelen isim Cristiano Ronaldo. A Milli Takım’ın çok dikkat etmesi gereken Cristiano Ronaldo, belki de Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son kez mücadele edecek. Ronaldo’nun yanı sıra Bruno Fernandes, Gonçalo Ramos, Leao ve Jota Portekiz’in diğer öne çıkan oyuncuları… 

A Milli Takım, Portekiz ile oynayacağı mücadelenin ardından grup aşamasına Çekya karşısındaki maç ile tamamlayacak. Türkiye’nin Çekya ile mücadelesi 26 Haziran’da Signal Iduna Park’ta oynanacak.

 Portekiz ise EURO 2024 F Grubu son maçında turnuvaya tarihinde ilk kez katılan Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. 

EURO2024 finali nerede oynanacak? 

EURO 2024'te büyük final 14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 14 Haziran'da başlayacak dev turnuvanı son gününde şampiyon ve turnuvayı ikinci sırada bitiren takım belli olmuş olacak.