Evleri küle döndü! Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar el uzattı

TAKİP ET

Tekkeköy'de her iki evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Başkan Hasan Togar, "Hemşehrilerimizin yaralarının sarılabilmesi için kısa sürede evleri eski haline getireceğiz" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde ikamet eden Kübra Kıllı ve Ayşe Ayten Işık'ın evinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Ancak her iki ev küle döndü ve maddi hasar meydana geldi. Yangında can kaybı olmaması sevindirdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ev sahipleri Kübra Kıllı ve Ayşe Ayten Işık'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Togar, yangında büyük bir hasara uğrayan evleri inceleyerek yapılacak çalışmalar ile ilgili gerekli tespitlerde bulundu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ev sahipleri Kübra Kıllı ve Ayşe Ayten Işık'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ESKİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Başkan Hasan Togar, "Yangında evleri büyük hasara uğrayan hemşehrilerimizi ziyaret ederek yaralarının sarılabilmesi için gerekli tespitlerimizi yaptık. Herhangi bir can kaybının yaşanmaması tesellisiyle üzerimize düşen görevi yerine getirerek kısa sürede evleri eski haline getireceğiz. Rabbim her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Tekkeköy'de her iki evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.