Fenerbahçe maçında çocuklarda bilete tabi tutuldu

TAKİP ET

Samsunspor Basketbol ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabakanın biletleri satışa çıkarken, çocuklarında yaş sınırı olmadan bilete tabi olduğu ifade edildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta heyecanı evinde Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Samsunspor Basketbol zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Baş antrenör İlker Salman ve bazı oyuncularla yolunu ayıran Kırmızı-Beyazlı ekip, Fenerbahçe maçından en iyi sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Samsunspor Basketbol oyuncular zorlu maça sıkı hazırlanırken, yönetim ise Fenerbahçe maçı biletlerinin satışa çıktığını duyurdu. 

SINIRLI KAPASİTE

Samsunspor Basketbol Kulübün Sosyal Medya hesabında yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Fenerbahçe maçı biletleri Store55 mağazalarımızda satışta. Samsunspor logolu Passolig kart sahipleri, kartlarını ibraz ederek biletlerini Cumartesi günü saat 22.00'a kadar Store55 mağazalarımızdan temin edebilirler. Kapasitemiz sınırlı olduğundan bilet alan taraftarlarımızın mağduriyet yaşamaması adına çocuklar da yaş sınırı olmadan bilete tabidir."