Fenerbahçe'nin ara transfer raporu

TAKİP ET

Fenerbahçe, ara transfer dönemini hareketli geçiren takımlardan biri oldu. Kadroya 4 takviye yapan sarı lacivertli kulüp, 6 futbolcuyu kiralık olarak takımdan gönderdi. İşte detaylar..

Fenerbahçe, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Sarı lacivertli ekip, Milan'dan bedelsiz olarak kiralanan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic'i transfer etti. Krunic'in bonservisi sezon sonunda alınacak.

Stoper hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, bedelsiz olarak Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı ve Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü kiraladı.

Serdar Dursun'un transferi ise eski oyuncusu olması ve oyun stiline uyum sağlamasıyla dikkat çekti. Vavacars Fatih Karagümrük'ten kiralanan Serdar Dursun'un, takımdaki atmosferi olumlu etkileyeceğine inanılıyor.

Bu transfer döneminde forma şansı bulamayan bazı oyuncular da kiralık olarak takımdan ayrıldı. Umut Nayir, Siltaş Yapı Pendikspor'a; Samet Akaydın, Panathinaikos'a; Bartuğ Elmaz, EMS Yapı Sivasspor'a ve Emre Mor da Vavacars Fatih Karagümrük'e kiralandı.

Fenerbahçe, yabancı kontenjanında yer açmak adına da bazı hamleler yaptı. Sakatlıktan dönen Lincoln Henrique, Brezilya'nın Bragantino kulübüne kiralandı. Miguel Crespo ise La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.