Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Yolundaki Kritik Sınavı: ilk 11'ler belli oldu

TAKİP ET

Süper Lig'in heyecan dolu atmosferinde, Fenerbahçe'nin önünde kritik bir sınav var: Konyaspor deplasmanı. Şampiyonluk için mücadele veren sarı-lacivertli ekip, ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'un konuğu olacak. Maç öncesi detaylar ve muhtemel 11'ler merakla bekleniyor.

Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak bu kritik maç öncesinde, Fenerbahçe 23 maçtır yenilgi yüzü görmeyerek güçlü bir performans sergiliyor. Ancak, bu sezon deplasmanda iki kez puan kaybı yaşayan sarı-lacivertliler, Konyaspor karşısında dikkatli olmak zorunda. Öte yandan ev sahibi ekip Konyaspor'da, Ethemi ve Sambou'nun cezalı olmaları kadroda bazı eksiklikler doğuruyor.

Fenerbahçe cephesinde ise Sarı Kart cezalıları dikkat çekiyor. Dzeko, Tadic, Batshuayi, Cengiz, Mert, Ferdi ve Becao, sarı kart cezası sınırında bulunuyorlar. Teknik direktör, üç yerli zorunluluğu nedeniyle kadroda değişikliklere gidecek. Bu değişikliklerden biri de Becao'nun maça kulübede başlaması ve Çağlar'ın sahaya sürülmesi olacak.

İki takım arasındaki geçmiş maçlara bakıldığında, ligde ilk yarıda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Konyaspor'u 7-1 gibi net bir skorla mağlup etmişti. Ancak futbolun her an sürprizlere gebe olduğu düşünülürse, bu maçın da sürprizlere gebe olabileceği unutulmamalı.

Muhtemel 11'ler:
Konyaspor: Skowik, Ahmet, Adil, Uğurcan, Guilherme, Nzonzi, Oğulcan, Boateng, Prip, Moreno, Cikalleshi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Ferdi, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.