Fenerbahçe - Samsunspor maçından notlar

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oldu. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İşte maçtan geriye kalanlar...

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu Kadıköy deplasmanından 1 puanla geri döndü. İşte maçın detayları...

45 DAKİKA SAHADA KALDI

Yılport Samsunspor’un golcü futbolcusu Marius Mouandilmadji, Fenerbahçe karşısında çok etkili olamadı. Teknik direktör Markus Gisdol, sarı kartı olan Çadlı futbolcuyu ikinci yarı başında oyundan aldı.

GOLÜ ‘VAR’LA GELDİ

Yılport Samsunspor’un Fenerbahçe karşısında 62. dakikada bulduğu gol az kalsın güme gidecekti. Emre’nin sert şutunda kaleci topu çizginin içinden çıkardı. Hakemin devam kararı verdiği pozisyona VAR müdahalesi geldi ve gol geçerlilik kazandı.

HOCASINI MAHCUP ETMEDİ

Kırmızı-Beyazlılarda en çok sıkıntı yaşanan bölme olarak değerlendirilen sol bekte, Fenerbahçe maçında Bola forma giydi. Başarılı bir performans ortaya koyan Bola, kendisine güvenen hocası Markus Gisdol’u mahcup etmedi.

SAKATLANARAK ÇIKTI

Kırmızı-Beyazlıların kaptanı Zeki Yavru, Fenerbahçe maçında etkili bir oyun ortaya koydu. Savunmada önemli hamleler yapan tecrübeli futbolcu, 90+1’de sakatlanınca yerini genç Haluk Mustafa Tan’a, kaptanlığı da Osman Çelik’e bıraktı. 


UZATMALARDA ŞANS BULDU

Kırmızı-Beyazlıların altyapısından yetişen Haluk Mustafa Tan, Fenerbahçe maçının uzatma dakikalarında sakatlanan Zeki Yavru’nun yerine oyuna dahil oldu. Genç futbolcu, şans bulduğu kısa sürede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.