Fernando Muslera'dan Şampiyonluk Sonrası Açıklamalar

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'de sezonun son haftasında Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, kariyerinde önemli bir başarıya daha imza attı.

Muslera'dan Şampiyonluk Mesajı

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, kazanılan şampiyonlukla ilgili duygularını dile getirerek, "Aileme selam göndermek istiyorum, Uruguay'dalar. Galatasaray taraftarları her yerde kutluyor. Onlara da selamımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. 13 sezonda 17 kupa kaldırdım. Galatasaray kupa kazanır, maç değil. 17 kupa." dedi.

Takım Arkadaşlarına ve Teknik Ekibe Teşekkür

Muslera, takım arkadaşlarını ve teknik ekibi de tebrik ederek, "Ayrıca takım arkadaşlarımı, başkanımı ve Okan hocamı tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü takımlara karşı oynadık. Günün sonunda hep beraber şampiyon olduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kupalar İçin Oynuyoruz

Muslera, sözlerini şöyle tamamladı: "En iyi kararı aldığımı söyleyebilirim. Yüzde 100'ümde olduğum sürece devam edeceğim. Burası benim ikinci evim. Kupalar hedefimizde, biz kupalar kazanmak için oynuyoruz."

Galatasaray, Konyaspor galibiyetiyle 24. şampiyonluğunu kutlarken, Muslera'nın liderliğinde başarılarına bir yenisini daha ekledi.