FIFA, Samsunspor'un Transfer Yasağını Güncelledi!

TAKİP ET

Samsunspor'un transfer yasağına ilişkin süren mahkemeden resmi karar gelmedi ancak FIFA'nın sisteminde gözükmeyen 2 dönemlik transfer yasağının yeniden aktif olduğu görüldü!

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'da uzun süredir beklemede olan FIFA'dan gelen transfer yasağı süreci dün geceden itibaren Kırmızı-Beyazlı taraftarların ilk gündemi oldu. Sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı.

İsviçre Federal Mahkemesi'nde görülen davanın neticesi merakla beklenirken, FIFA'nın sisteminde gözükmeyen 2 dönemlik transfer yasağının yeniden aktif olduğu görüldü.

24 Haziran'da açıklanması beklenen mahkeme sonucuna ilişkin ne Samsunspor Kulübü'ne ne de Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi bir karar yazısı gelmedi. Ancak sosyal medyada FIFA'nın sisteminde yasağın aktif olduğu, TFF'nin de sisteminde transfer yasağının devam ettiği öğrenildi.

Mahkeme geçen sezon devre arasında transfer yasağına ilişkin kararı geçici olarak durdurmuştu. FIFA, Samsunspor'un 2 dönem transfer yapamayacağını sitesinde yayınlayarak, mahkemenin kararını beyan etmiş oldu.

Samsunspor'dan resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.