Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi'nde Tayland ile Karşılaşıyor

TAKİP ET

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasında Hong Kong'da Tayland ile mücadele edecek. Maç, TSİ 12.00'de TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hong Kong'da düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi (VNL) 3. hafta mücadelesine başlıyor. İlk maçında Tayland ile karşılaşacak olan "Filenin Sultanları", 12 Haziran Çarşamba günü TSİ 12.00'de sahaya çıkacak. Karşılaşma Hong Kong Coliseum'da oynanacak ve TRT Spor ile TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

VNL'de 6 Galibiyet

Türkiye, bu etapta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak. Organizasyonda şu ana kadar 8 maçta 6 galibiyet elde eden milliler, topladığı 18 puanla 5. sırada yer alıyor. İlk 8'e girme hedefiyle mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu hedefe ulaşması halinde finallere katılma hakkı elde edecek.

Maç Programı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın VNL'in üçüncü ve son haftasında yapacağı maçların programı şu şekilde:

12 Haziran Çarşamba: 12.00 Türkiye - Tayland

13 Haziran Perşembe: 15.30 Dominik Cumhuriyeti - Türkiye

15 Haziran Cumartesi: 15.30 Çin - Türkiye

16 Haziran Pazar: 12.00 Türkiye - Brezilya

"Filenin Sultanları"nın bu zorlu mücadelelerinde başarılar dileriz. Tüm maçlar TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak. Türkiye'nin voleybol sevdalıları, takımlarına destek olmak için ekran başında olacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları Tayland FIVB Milletler Ligi 3. haftasında Hong Kongda Tayland TRT Spor voleybol samsun haber gündem haber