Filenin Sultanları'ndan "Dağları Deldim" Şarkısıyla Zafer Mesajı

TAKİP ET

Türkiye'nin gururu Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ABD'yi 3-2 yenerek zaferlerini kutladı. Maç sonrası çekilen kovboy şapkalı video ve "Dağları Deldim" performansı büyük beğeni topladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Milletler Ligi'ndeki ABD zaferi sonrası bir video paylaştı. ABD'nin Teksas eyaletinde ev sahibi ekiple karşılaşan Filenin Sultanları, 3-2'lik galibiyetle Milletler Ligi'nin ikinci etabını namağlup tamamladı.

Güney Kore'yi 3-0, Almanya ve Sırbistan'ı 3-1'lik skorlarla yenerek dünya sıralamasındaki birinciliğini koruyan milli voleybolcular, maç sonrasında kovboy şapkasıyla bir video çekti. Daha önce de zaferlerden sonra söyledikleri şarkılarla gündeme gelen Filenin Sultanları, ABD galibiyetinin ardından Özlem Tekin'in "Dağları Deldim" şarkısıyla video çekerek bu geleneği sürdürdü.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları Ebrar Karakurt Milletler Ligi Dağları Deldim şarkısı zafer şarkısı sosyal medya spor voleybol samsun haber gündem haber