Galatasaray 24. Şampiyonluğunu RAMS Park'ta Coşkuyla Kutladı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray, RAMS Park'ta düzenlenen görkemli bir törenle şampiyonluk kupasına kavuştu. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'ye karşı kazandığı Süper Kupa'yı da aynı anda kaldırarak büyük bir coşku yaşadı. Bu unutulmaz anlara yaklaşık 50 bin taraftar eşlik etti.

Konvoyla RAMS Park'a Geldiler

Galatasaray takımı, Galatasaray Lisesi'nden üstü açık otobüsle hareket ederek RAMS Park'a geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar araçlarıyla konvoya katılarak takımlarına tezahüratlarla eşlik etti. Stadyuma ulaştıklarında büyük bir coşku yaşandı.

Stadyumdaki Kutlamalar Konserlerle Başladı

RAMS Park'ı dolduran on binlerce Galatasaray taraftarı, kutlamaların başlangıcında Emircan İğrek, Uzi, Zara ve Edis'in verdiği konserlerle coştu. Sanatçıların performansları taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı.

Kadın Futbol Takımı da Kupasını Aldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi, bu gecede taraftarlarının önünde şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kadın futbolcular, stadyumda tur atarak sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.

Dronelarla Icardi Sevinci

RAMS Park'taki kutlamalar, ışık ve drone gösterileriyle görsel bir şölen sundu. Gökyüzüne yükselen dronelarla Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin ikonik gol sevinci resmedildi.

Kupalar Kaptanların Ellerinde

2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayarak üst üste ikinci, toplamda ise 24. lig zaferine ulaşan Galatasaray, RAMS Park'ta yaklaşık 50 bin taraftarın katıldığı törenle kupasını kaldırdı. Aynı zamanda, Fenerbahçe'ye karşı kazanılan Süper Kupa da sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde yükseldi. Bu tarihi anlar, taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

galatasaray süper lig futbol