Galatasaray Aradığını Yine Rennes'te Buldu!

TAKİP ET

Bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dikkatini yeniden Rennes'e çevirdi. Sağ bek pozisyonu için pek çok isimle ilgilenen sarı-kırmızılılar, son olarak Rennes'in 21 yaşındaki sağ çizgi oyuncusu Guela Doue'de karar kıldı.

Galatasaray, sağ bek transferi konusunda Wan-Bissaka, Assignon ve Zeki Çelik gibi isimlerle de ilgilenmişti. Ancak nihai karar, Rennes'in genç yeteneği Guela Doue oldu. Hatırlanacağı üzere, sarı-kırmızılılar geçen sezonun devre arasında Bayern Münih’e 30 milyon Euro’ya sattığı Sacha Boey’i de Rennes'ten transfer etmişti.

Galatasaray, Guela Doue için 8 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Ancak, Fransız ekibi bonuslarla birlikte 12 milyon Euro talep ediyor. Yönetim, orta noktada bir anlaşmaya varılacağına inanıyor ve oyuncunun gelecekte yüksek bir fiyata satılabileceğini öngörüyor.

Galatasaray, Guela Doue'nin potansiyeline inanıyor ve bu transferin ileride kulübe büyük kazanç sağlayabileceğini düşünüyor. Yönetim, genç oyuncunun performansıyla hem sahada hem de transfer pazarında önemli bir değer olmasını bekliyor.