Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Şampiyon Takımın Kadrosunu Bozmak İstemiyoruz, Transferlerle Güçlendirme Yolundayız

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyon takımın kadrosunu koruyarak yapılacak transferlerle güçlendirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Özbek, transfer döneminin stratejik yönetilmesi gerektiğini vurgularken, Beşiktaş'la anılan Oğuz Aydın için de görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyon olan takımın kadrosunu korumak istediklerini ve yapılacak nokta transferlerle ekibi güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Özbek, transfer döneminin stratejik yönetilmesi gerektiğini vurgularken, Beşiktaş'la anılan Oğuz Aydın için de açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Puma ile imzalanan forma sponsorluğu anlaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının kulüp stratejisi doğrultusunda devam edeceğini ifade eden Özbek, "Sponsor firmamız ile maddi olarak transfer kaynağı anlamında bir görüşmemiz veya talebimiz olmadı. Bu sezon benim 5 veya 6. transfer dönemim. Galatasaray yarışmacı bir takım. Avrupa’da başarıyı amaçlayan bir kulüp. En iyi transferleri yapmak durumundayız." dedi.

Başkan Özbek ayrıca, "Şampiyon olan takımın kadrosunu bozma niyetimiz yok. Takımın omurgasını korumak istiyoruz. Herhangi bir oyuncumuzla ilgili teklif gelmiş değil. Bu sezon Süper Lig’de ve Avrupa’da çok çetin bir yarış geçeceğini düşünüyorum. Bırakın oyuncularımızı satmayı, takımımızı daha da güçlendirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Özbek, transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Alanyasporlu oyuncu Oğuz Aydın için de, "Oğuz Aydın, Türkiye’nin iftihar ettiği bir oyuncu. Biz de bütçemizin el verdiği neticede görüşmelerimizi yapacağız. Gündemimizde olabilecek bir futbolcu." dedi.

Galatasaray'ın sezon açılışını Kemerburgaz Tesisleri'nde yapacaklarını belirten Özbek, "Florya’yı artık boşaltmamız gerekiyor. 6 Temmuz’daki genel kurulumuza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Bizim Bankalar Birliği'nden çıkma isteğimiz yeni değil." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şampiyon takım kadrosu transfer açıklama samsun haber spor futbol Galatasaray