Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamalarına Fenerbahçe Taraftarları da Katıldı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, ligin başından sonuna kadar Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Fenerbahçe taraftarları ise yıllardır özledikleri şampiyonluk coşkusunu Galatasaraylıların kutlamalarına ortak olarak yaşadılar.

Galatasaray'ın Şampiyonluk Coşkusu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Taraftarlar, bu büyük başarıyı doyasıya yaşamak için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti.

Fenerbahçeli Taraftarlar da Kutlamalara Katıldı

Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, büyük bir sevinç yaşarken, Fenerbahçeli bazı taraftarlar da bu coşkuya ortak oldu. Florya'ya akın eden taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladılar. Özellikle Fenerbahçeli bir taraftarın, "Biz şampiyonluk göremiyoruz. Bari buraya gelelim dedik" ifadeleri dikkat çekti.

Omuzlarda Üçlü Çektirilen İlginç An

Günün ilginç görüntülerinden biri Kocaeli kent merkezinde yaşandı. Bir Fenerbahçe taraftarı, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından omuzlara alınarak üçlü çektirildi. 

galatasaray fenerbahçe süper lig futbol