Galatasaray, Sivasspor maçında rekor için sahada

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig'deki puan rekorunu kırmayı hedefliyor ve bu hedef doğrultusunda Sivasspor ile oynayacağı maça odaklanmış durumda. Sarı-kırmızılılar, lider oldukları ligde 35. haftada Sivasspor'u ağırlayacaklar.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin 4 puan önünde ligde lider durumda bulunuyor ve bu maçtan galibiyetle ayrılmaları durumunda puan farkını artırarak rakiplerini strese sokmayı amaçlıyorlar.

1988-89 sezonunda Fenerbahçe'nin elde ettiği 93 puanlık rekoru geçme şansı bulunan Galatasaray, bu başarıya ulaşmak için sahada mücadele edecek. Eğer maçı yenilmezlerse, bu rekoru kıracaklar.

Son 15 maçını kazanan Galatasaray, lig tarihindeki en uzun galibiyet serisini yakaladı. Ancak son puan kaybını Ocak 2024'te Sivas deplasmanında yaşamışlardı. Ancak Ram Park'ta oynadıkları 17 lig maçını da kazanmış olmaları, ev sahibi avantajını ellerinde bulunduruyor.

Galatasaray'ın muhtemel 11'inde Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Ziyech, Barış Alper ve Icardi yer alıyor. 

Sivasspor'un muhtemel 11'inde ise Ali Şaşal, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, Charisis, Caktas, Turgunboev, N'Jie ve Manaj bulunuyor.