Gazi Park yenilenen yüzüyle hizmete açılıyor

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde yer alan Gazi Park, yenilenen yüzüyle hizmete açılıyor. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Gazi Park'ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi ve vatandaşların daha fazla nefes alabileceği alanların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Gazi Park, İstiklal Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü karşısında bulunuyor. Yapılan peyzaj çalışmaları, sosyal donatı alanları, aydınlatma sistemleri ve güvenlik kameralarıyla park, vatandaşların gönül rahatlığı içinde keyifli vakit geçirebilecekleri daha güvenli bir ortam haline getiriliyor.

Yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İhsan Kurnaz, İlkadımlıların mutluluğu ve rahatı için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Yenilenen yüzüyle Gazi Park'ın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirten Kurnaz, parkın vatandaşların kendilerine ve sevdiklerine zaman ayırabilecekleri, rahat nefes alabilecekleri ve huzura kavuşabilecekleri bir mekân olacağını söyledi.

Gazi Park, içerisinde açık ve kapalı oturma alanları, büfe, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı geniş ve modern bir yaşam alanı haline getiriliyor. Başkan Kurnaz, yenileme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, değerli hemşerilerine sağlıklı ve mutlu günler diledi.

samsun samsun haber son dakika ilkadım belediyesi gazipark