Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: "Ayvacık'ta turizm ve tarıma yatırım sözü"

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Ayvacık'ta pazar esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Yeşilyurt, "Ayvacık'ın 2 yatırım alanı fırsatı var. Turizm ve tarım. Biz gerekli altyapıyı kuracağız" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesinde Saadet Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş ile birlikte pazar esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Mustafa Yeşilyurt, "Mübarek Ramazan ayının ilk gününde doğal güzellikleriyle adeta cenneti andıran Ayvacık ilçemizdeydik. Hemşehrilerimizle buluştuk ve Ayvacık'ı konuştuk" dedi.

"Ayvacık halkının 31 Mart'ta büyük bir destekle yanımızda olacağını görüyorum" diyen Mustafa Yeşilyurt, "Ayvacık makus talihini bir türlü değiştiremeyen, doğasıyla ve havasıyla muhteşem bir ilçemiz. Ancak şehrin köşesinde kalmış, hizmetten yoksun, nüfusu her geçen gün azalan ilçe. Her seçimde iktidara bu kadar destek verip de geriye giden başka ilçe yoktur" diye konuştu.

GELECEK BU İŞİ YAPACAK

"Ancak bu geri kalmışlığın asıl nedeni yerel yöneticiler" diyen Mustafa Yeşilyurt, şöyle konuştu; "Kırsal kalkınmanın öneminden sürekli bahsediyoruz. Hem turizm potansiyeli yüksek hem de tarım alanında fırsatlar içeren Ayvacık'ta gerekli altyapıyı sağladıktan sonra yapacağımız yatırımlarla ilçeden göç etmiş gençlerimiz gurbetten dönecek, Ayvacıklı hemşehrilerimizin kazanacak. Diyoruz ki; ilçelerin hafızaları olsun. Öncelikleri olsun. Hangi alanda büyüyecekse o alanlara yatırım yapılsın. İşte Ayvacık'ın 2 yatırım alanı fırsatı var. Turizm ve tarım."