Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Sahaya yabancı değilizdersimize doğru çalıştık'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Kavak'ta ve Ladik'te vatandaşlarla buluştu. Yeşilyurt, "Biz sahaya yabancı değiliz. Dersimize çalıştık. Tüm sorunları tahlil ettik, bilimsel ve sürdürülebilir çözümler hazırladık" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Siyaset Bilimcisi Mustafa Yeşilyurt, Kavak ve Ladik ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Saadet Partisi Kavak Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Mustafa Yeşilyurt, ilçedeki kutuplaşan siyasete dikkat çekti.

Samsun'da Gelecek Partisi'ne, Kavak'ta ise Saadet Partisi'nin adayı Elektrik Elektronik Mühendisi ve iş insanı Enver Yılmaz'a destek isteyen Mustafa Yeşilyurt, Samsun'daki siyasetin ikliminin değişeceğine ve yöneticilik anlayışının şeffaflık ve adalet üzerine olacağını söyledi.

LADİK'TEKİ GENÇLİK GÖÇ ETMEYECEK

Sonrasında Ladik ilçesine geçen SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Ladikli gençlerin yaşadığı işsizlik sorununa vurgu yapan Yeşilyurt, gençlerin baba ocağını terk etmek zorunda kaldığını ayrıca Akdağ turizminin esnafa olan katkısına yönelik projeler geliştireceklerini kaydetti.

Ladik'teki yenilenebilir enerji yatırımlarının önemli olduğunu ancak bölgedeki meraların besicilik yapılması için yeniden statüsüne kavuşacağını söyleyen Mustafa Yeşilyurt, "Bizler sahaya yabancı değiliz. İlçelerimizin sorunlarını her defasında raporladık. Dersimize çalıştık. Tüm bu sorunları tahlil ettik ve bunlara yönelik çok kapsamlı, bilimsel ve sürdürülebilir çözümler ve projeler hazırladık" dedi.