Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Yeni istihdam kapılarını açacağız'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, sahada çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt, göreve gelmeleri halinde yeni istihdam alanları açacaklarını belirterek, "İlk etapta 5 bin kişiye iş kapısı açacağız "dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, yerel seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde pazar esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi. Yeşilyurt, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm projelerini anlattı.

Görüşmelerde, Yeşilyurt'un özellikle vurguladığı nokta, belediye yönetiminin tüm alanlarda üreteceği projelerle 5 bin yeni istihdam yaratma hedefi oldu. Vatandaşların ilgisini çeken bu vaadin detaylarını da onlarla paylaştı.

YENİLİKÇİ ANLAYIŞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR 

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Yeşilyurt, " Aktif olarak sahada çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İstihdam sağlayacak projelerimizi anlatıyoruz. Samsun'un yenilikçi projelere ve anlayışa ihtiyacı var. Bizde bu anlayışla çözüm projelerimizi ortaya koyuyoruz. 

Samsun halkının yerel yönetimde güçlü ve vizyoner bir başkan arayışında olduğunu biliyoruz.Bu talebi karşılamak için bizler ve Gelecek Partisi kadroları var. Samsun'u birlikte ortak akılla geleceğe taşıyacağız "dedi.