Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Açıklandı

TAKİP ET

Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit düşen mehmetçikler nedeniyle buruk geçen Gelecek Partisi Kongresi'nde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Yeşilyurt'u "Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı" olarak açıkladı.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Gelecek Partisi'nin "Mutlu Bir Gelecek için Sen de Katıl!" mottolu 2. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan mehmetçiklerimiz nedeniyle kongre buruk geçti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "Büyük bir coşku ve heyecanla hazırlandığımız ikinci büyük olağan kongremizi, yaşadığımız acı sebebiyle, şehitlerimizin ruhunu incitmeden; büyük bir vakar içerisinde, yasal zorunluluk nedeniyle asgari düzeyde katılım ile gerçekleştirdik. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni oluşan parti yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremiz, milletimiz için hayırlı olsun" dedi.

Kongrede Samsun Büyükşehir Belediyesi, dördü il belediyesi olmak üzere 72 belediye başkan adayı açıklandı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Yeşilyurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Genel Başkan Davutoğlu, Yeşilyurt'a başarılar diledi.
Mustafa Yeşilyurt, "Görkemli planlanmış 2.olağan kongremizde yapacağımız aday tanıtım toplantımızı ,şehitlerimizin yüreklerimizi dağlayan acı haberlerinden dolayı kongremizi yasal zorunluluk çerçevesinde aday tanıtımımızı da daha sade şekilde gerçekleştirdik. Bu vesileyle Genel başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu tarafından Samsun Büyükşehir belediye başkan adaylığımız ilan edilmiştir" ifadelerini kullandı.