Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt,: 'Bir dokunduk bin ah işittik'

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde çay ocaklarını ve pazar esnafını gezen, vatandaşla dertleşen Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, "Bir dokunduk bin ah işittik" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları kapsamında Havza'daydı. Saadet Partisi Havza İlçe Başkanlığı'nı ve Havza Belediye Başkan adayı Rasim Korkmazlı'yı ziyaret eden Mustafa Yeşilyurt, Havza Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ve Bakkal Bayii ve Manavlar Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Daha sonra esnaf, vatandaş ve pazar yerinde Havzalıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, "Bir dokunduk bin ah işittik" dedi.

Mustafa Yeşilyurt, "Esnafımızın ve vatandaşımızın dertlerini dinledik. Geçim sıkıntısından köylerdeki altyapıya, su sorunlarına kadar birçok sorun birikmiş. Samsunluların derdine derman olacağız" dedi.

HAVZALILAR EVLADINA HASRET

Özellikle pazar tezgahlarında eskisi gibi alışverişlerin olmadığını, kırsalda yaşayan vatandaşların yetersiz altyapı ve su sorunlarının olduğuna vurgu yapan Mustafa Yeşilyurt, "Havzalılarla buluştuk. Çay ocaklarında, pazar yerinde herkesin gündemi hayat pahalılığı. Ev geçindirmek, çoluk çocuk bakmak, okutmak zorlaştı. Bugünün emekli maaşıyla geçinmek imkansız. Vatandaş 'faturalara, zamlara yetişemiyoruz' diyor. Havzalılar evlatlarına hasret. Gurbette ekmek peşindeler. Organize Sanayi Bölgesi'ni faaliyete geçmiş ama ilçeye ekonomik yansıması yok" diye konuştu.

SAMSUN'UN KARNESİ HAZIR

Ne Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ne de Havza Belediyesi'nde 'muhattabımız yok' diyen Havzalılarla sohbet eden Gelecek Partisi SBB adayı Mustafa Yeşilyurt, şöyle konuştu; "Kentin sorunlarını biliyoruz. Genel seçimler sonrasında 17 ilçeyi ziyaret ettik, Samsun'un karnesini çıkarmıştık. Dersimize çalıştık. Çözümüne yönelik yol haritamızı ve planlarımızı belirledik. İşimiz çok, vatandaşın derdi çok. Hep birlikte çözeceğiz, Samsunluların derdine derman olacağız."