Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt: '6 aylık çözüm planı hazır'

TAKİP ET

Vezirköprü'de üreticinin ve köylünün sorunlarını dinleyip not alan Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, ilk 6 aydaki 'acil çözüm' planını paylaştı. Yeşilyurt, "Vezirköprü'yü de Samsun'u da beraber yöneteceğiz" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret programında önemli mesajlar verdi. Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Fişekci ve Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin'i ziyaret eden Mustafa Yeşilyurt, üretici ve ilçe esnafının sorunları hakkında istişarede bulundu.

Daha sonra Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ve Gelecek Partisi Vezirköprü Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Durmaz ve partililerle birlikte çay ocaklarında vatandaşla, pazarda esnafla sohbet etti.

DEVLET İMKANLARI HERKESE VAR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin doğru bir vizyonda yönetildiği zaman bunun Vezirköprü'ye sağlayacağı imkanları ayrıntılı paylaşan Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Vezirköprü'yü de Samsun'u da beraber yöneteceğiz. Vezirköprü'de bizleri yoğun ilgiyle ağırlayan, heyecanlandıran Vezirköprülü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Mustafa Yeşilyurt, "Devlet imkanları belli bir azınlığın değil, Samsunluların hizmetine sunulacak" sözlerini kaydetti. 

Vezirköprü'nün haftalık sebze pazar yerini ziyaretinde konuşan Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, ekonomik problemlerden dert yanan vatandaşları dinledi. Üretici, kredi borçları ve elindeki ürünlerin ucuz alınmasından şikayet etti. Köy ve mahalle yollarıyla ilgili şikayetleri tek tek not alan Mustafa Yeşilyurt, ilk 6 aydaki 'acil çözüm' planını paylaştı.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ilçe teşkilatlarıyla Vezirköprü'de haftalık pazar yerini ziyaret eden SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, çay ocaklarında ekonomik sorunlardan dert yanan vatandaşları dinledi.