Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Bizim yönetimimiz Türkiye'ye örnek olacak'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, AK Partili SBB yönetiminin 20 yıldır hukuka uymadığını öne sürerek, "Samsun'da hukuka saygılı bir yönetim olacak. Bizimle adil ve şeffaf bir yönetim hayat bulacak ve tüm Türkiye'ye örnek olacak "dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, sahada çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt, Atakum Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Güngör Somuncu ile birlikte,
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Özdemir ve Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran'ı ziyaret etti. 

AK PARTİ'YE YÜKLENDİ 

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, AK Partili SBB yönetiminin 20 yıldır hukuka uymadığını öne sürerek, Samsun'da hukuka uyan adil ve şeffaf bir yönetim sözü verdi. "Bizim yönetimimiz Türkiye'ye örnek olacak "diyen Yeşilyurt, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğunu ve savunma hakkının evrensel bir hak olduğunu vurguladı. Yeşilyurt, "Bizler her zaman temel insan haklarını savunacak ve hukukun üstünlüğüne olan bağlılığımızı sürdüreceğiz "dedi. 

'SORUNLARI ÇÖZEMEYENLER VAR'

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt şöyle devam etti; "İlkadım'dan Bafra'ya, Vezirköprü'den Terme'ye 17 ilçemizin her bir noktasında vatandaşlarımızla buluşuyor, esnaflarımızla kucaklaşıyor, ilçelerimizin merkezleri, köyleri demeden hemşehrilerimizin hepsiyle hemhal oluyoruz. Samsunumuzun derdi bizim derdimizdir ve Samsun'un çözülemeyecek sorunu yoktur. Sorunları çözemeyenler vardır "dedi.

Ziyaretlerde Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Gürtan ve İl Başkan Yardımcısı Av. Kutsi Furkan Kaya hazır bulundu.