Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Samsun emin ellerde değil'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, Genel Başkan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Samsun'a yönelik projelerin gündeme geldiği ziyaretle ilgili Yeşilyurt, "Samsun emin ellerde değil, potansiyelini kullanamıyor. Samsun'u hak ettiği yere taşıyacağız "dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret ederek Samsun ile ilgili plan ve projelerini anlattı. Yeşilyurt, "Saygıdeğer Genel Başkanımızı ziyaret ederek, şehrimizle ilgili planladığımız projelerimiz hakkında bilgiler verdik "dedi. 

'MAĞDUR EDEN DÖNÜŞÜMLER VAR'

Samsun'un emin ellerde olmadığını söyleyen Gelecek Partisi SBB Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, "Samsun bir tarım ve turizm kentidir. Turizm çeşitliliği açısından bir lojistik kimliğe sahip olmalıdır. Demiryolu, kara, hava ve deniz ulaşım ağına sahip olan Samsun lojistik alanında da sınıfta kalmıştır. Samsun sanayi kentidir. Ancak Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki vatandaşlarımızın yaşadığı problemler ortadayken, insanların işyerini başına yıkarak orada bir yatırım veya bir proje yapamazsınız. Kentsel dönüşüm için de aynı. İnsanların meskenlerini oturduğu binaları başına yıkarak yani başına yıkaraktan kastettiğim,  onların haklarını gasp ederek siz orada kentsel dönüşüm yapıp orada huzur sağlayamazsınız. Bütün bu alanlarda turizm alanında, sağlık alanında lojistik alanında, bütün bu alanlarda Samsun çok kimlikli bir şehir potansiyeline sahiptir. Samsun'un sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz "dedi.