Genç Aktivist ve Gönüllülük Kampı sona erdi

TAKİP ET

Samsun'da düzenlenen Genç Aktivist ve Gönüllülük Kampı sona erdi. Öğrenciler, 29 Ocak'ta başlayan kampta sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu dolu bir dönem geçirdi.

10 FARKLI İLDE DÜZENLENDİ

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 29 Ocak tarihinde start alan Genç Aktivist ve Gönüllülük Kampı sona erdi. 10 farklı ilde eş zamanlı organize edilen kamp boyunca öğrenciler eğitimlerin yanı sıra boş zamanlarında düzenlenen aktiviteler ile güzel bir kamp dönemim geçirdi. Verimli geçen kamp için öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkür etti.

BAKAN BAK.'A TEŞEKKÜR

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yaptığı açıklamada; “İlimize gelen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ağırladık. Eğitimlerin yanı sıra sosyal kültürel ve sportif faaliyetler organize ederek kampımızın verimli geçmesini sağladık. İlimizden güler yüzle memleketlerine gönderdik. Böyle güzel bir organizasyon için öncelikle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz”  dedi.