Gerçek Hayvan Hırsızlarının Yakalanmasını İstediler

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen büyükbaş hayvan hırsızlığı olayıyla ilgili gözaltına alınan ancak serbest bırakılan İsmail Gül, oğlu Gökhan Gül ve Hasan Göz, mağduriyetlerini ve yaşadıkları tehditleri dile getirerek, gerçek hırsızların bulunmasını talep ettiler.

Bir süre önce Tekkeköy ilçesinde bir büyükbaş hayvanın çalınmasıyla ilgili olarak jandarma tarafından gözaltına alınan İsmail Gül, oğlu Gökhan Gül ve Hasan Göz, savcı tarafından serbest bırakıldı. Ancak bu olaydan dolayı ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirttiler.

İsmail Gül, bir fırın ve bakkal dükkanı işletirken, Hasan Göz ise inşaat malzemesi satan bir işyeri sahibi. Her iki esnaf da suçsuz olduklarını, jandarma tarafından yanlışlıkla gözaltına alındıklarını ve bu nedenle tehdit aldıklarını ifade ettiler.

İsmail Gül ve Hasan Göz, köylerde ekmek satmak için güzergahları kontrol ederken, jandarma tarafından kamera kayıtlarında araçlarının tespit edildiğini söyledi. Ancak, kamera kayıtlarının araçlarını başka hırsızların aracıyla karıştırdığını belirttiler. Serbest bırakılmalarına rağmen, hayvanları çalınan köylüler tarafından tehdit edildiklerini ifade ettiler.

İsmail Gül, “Serbest kaldıktan bir gün sonra kırmızı bir kamyonetin olaya karıştığı, hayvan sahipleri tarafından jandarmaya bildirildi. Bizim aracımız farklı araç. Biran önce gerçek hırsızların yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz. Bizi tehdit edenler hakkında savcılığa suç duyusunda bulunduk" dedi.