Gözler FIFA'da! Samsunspor'un Transfer Yasağı Kalkacak Mı?

TAKİP ET

Daha önce 2 dönemlik transfer yasağı alan Samsunspor'da tüm şehir, heyecanla yarın FIFA'dan çıkacak kararı beklemeye başladı

GÖZLER FIFA’NIN AÇIKLAYACAĞI LİSTEDE

Yılport Samsunspor’da camianın heyecanla beklediği gün geldi çattı. Yeni sezon öncesinde 2 dönemlik transfer yasağı bulunan Kırmızı-Beyazlılarda gözler, FIFA’nın açıklayacağı ‘yasaklı takımlar’ listesine çevrildi. Eğer açıklanacak listede Yılport Samsunspor’un ismi de yer alırsa Kırmızı-Beyazlılar 2024-2025 sezonunu mevcut kadrosu ile oynamak zorunda kalacak. 

SONUCA GÖRE HAREKET EDİLECEK

Yılport Samsunspor’un cezasının kalkması durumunda ise yönetim vakit kaybetmeden transfer listesindeki isimleri kadroya katmak için çalışmalara başlayacak. Başkan Yüksel Yıldırım’ın avukatları konuyu yakından takip ederken, tüm beklenti cezanın kalkması yönünde. Aksi bir durumda Kırmızı-Beyazlıları yeni sezonda zorlu bir yarış bekliyor.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Cezanın kalkması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Yönetim olarak bugüne kadar ne yapmamız gerekiyorsa yaptık. Avukatlarımız gece gündüz bu konuyla ilgilendi. Söz artık FIFA’da. Onların vereceği karara göre hareket edeceğiz. Umarım yasak kalkar. Ama kalkmasa bile ben takımıma güveniyorum” dedi.