Gran Fondo Bisiklet Yarışları Samsun'da Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Gran Fondo Bisiklet Yarışları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da 5 ülkeden 386 sporcunun katılımıyla düzenlendi.

5 Ülkeden 386 Sporcu Kıyasıya Yarıştı

Samsun'da, Ukrayna, Rusya, İngiltere, Kazakistan ve Türkiye'den toplam 386 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Gran Fondo Bisiklet Yarışları büyük ilgi gördü. Yarışın startını Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan verdi. Kurupelit Marina'da başlayan yarışlarda, 112 sporcu 100 kilometre, 274 sporcu ise 50 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Yarışlar, Bafra Kuşcenneti istikametine gidiş ve dönüş yönünde yapıldı.

Minik Alya İpek Kurt Yarışa Renk Kattı

Yarışmaya katılan sporcuların yanı sıra, destek için gelen izleyiciler de dikkat çekti. Babası Bilge'ye destek olmak için bisikletiyle gelen 4 yaşındaki Alya İpek Kurt, izleyicilerin ilgi odağı oldu ve yarışa renk kattı.

Etkinliğin Önemi ve Katılım

Gran Fondo Bisiklet Yarışları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenerek, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Uluslararası katılımla gerçekleşen yarışlar, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

samsun gran fondo bisiklet yarışı 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı yarış spor samsun haber gündem haber