Green Motion güçlü filosu ile Samsun'da

TAKİP ET

Dünyanın lider araç kiralama şirketlerinden Green Motion, Samsun'da 3 şubesiyle hizmet vermeye başladı.

Türkiye’deki operasyonlarını Metal Oto işbirliğiyle sürdüren, dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden biri olan Green Motion, Samsun'da 3 şubesiyle müşterilerine VİP hizmet verecek. 

Güçlü şirket yapısı, genç araç filosu, uygun fiyat politikası ve araç çeşitliliğiyle tanınan Green Motion, il merkezi başta olmak üzere Atakum ve Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda araç kiralamak isteyenlere hizmet sunacak.

KİRALAMAK CAZİP ÇÖZÜM

Samsun şubelerini ziyaret eden Green Motion Türkiye Genel Müdürü Yavuz Başal, şirket çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:“ Araç kiralama sektörünün en köklü şirketlerinden birisi olarak güçlü sermaye yapımız ve kaliteli insan kaynağımızla hizmet kalitemizi daha da ileriye taşımaya ve bu kaliteyi Türkiye’nin dört bir tarafına ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu hedefimize de bulunduğu coğrafyanın ihtiyaçlarını iyi bilen, otomotiv sektöründe tecrübeli ve yetkin iş ortaklarımızla birlikte yürütüyoruz” dedi.

SAMSUN'DA 3 ŞUBE İLE HİZMET EDECEK 

Samsun’a 3 şubeyle hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başal şöyle devam etti: “Ekonomimizin yapı taşı sektörlerinden biri olan araç kiralama sektörünün aktif büyüklüğü 114 milyar 900 milyon TL’ye ulaşırken, toplam araç sayısı ise 240 bini geçti. Araç fiyatlarındaki artış, araç sahibi olmayı zorlaştırdı. Bu atmosferde misafirlerimizi dilediği araca kolaylıkla ve uygun fiyatla ulaştırmak çok önemli. Green Motion olarak tecrübemizi ve araçlarımızı Samsun halkıyla paylaşmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

samsun samsun haber Green Motion son dakika