Güvenç Kurtar'ın Samsunspor Sözleri Taraftarları Çileden Çıkardı

TAKİP ET

A Spor'da yorumculuk yapan Güvenç Kurtar'ın Samsunspor ile alakalı olarak sarf ettiği sözlere sosyal medyadan büyük tepki geldi. İşte detaylar...

1. LİGDE BAŞARILI OLDULAR

A Spor’da yayınlanan Son Sayfa programının yorumcularından teknik direktör Güvenç Kurtar’ın Yılport Samsunspor ile alakalı olarak söylediği sözlere Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. Kurtar, “Samsun olayına parmak basmak istiyorum. Pendikspor’a hoca geldi, gitti. Gider, çünkü ufku geniş değildi, Süper Lig’i bilmiyordu. Samsunspor Türk hoca ile sezona başladı. 1. Lig’de çok başarılı oldular. Ben devam etmeyeceklerini düşünüyordum” dedi.

YILANA SARILIR GİBİ SARILDILAR

Güvenç Kurtar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaptıkları transferlere bakıyorum komik geliyor bana. Ufukları geniş değil. Sonra Samsunspor’a yeni bir hoca gelince yılana sarılır gibi sarıldılar. Şimdi burada ona methiyeler diziyorsunuz. Adam Trabzonspor maçını almasa neredeyse küme düşüyordu. Ben mi aldım o oyuncuları. Hemen adamı göğe çıkartıyoruz. Bana göre yanlış. Akıllı futbol oynattı. Ama öyle ahım şahım bir şey değil yani.”

CESARETLİ OLSAYDINIZ DA SİZ ALSAYDINIZ

Kurtar’ın bu ifadelerinin ardından sosyal medyada kendisine büyük tepki oluştu. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Güvenç Kurtar’ı eleştirdi. Bir taraftarın yaptığı, “Ne anlatıyon sen ya, sahadan çok televizyonlarda hocalık yaptınız. Maçanız yeseydi de sizden biri alsaydı. Rıza hocanın yardımcısı geldi bu takım düşer diyip geri gitti cesaretli olup da alsaydınız takımı. Ama Gisdol kadar cesaretli olamadınız. Gisdol kadar hoca da değilsiniz” yorumu dikkat çekti.  

İŞTE BAZI YORUMLAR:

samsunspor güvenç kurtar